Allen Coliban a dat-o-n Telegram cu rușii, după victoria lui Macron în Franța

Începând din această dimineață a zilei de duminică, 8 mai, de la ora 9:49, primarul USR de Brașov, Allen Coliban, a început să folosească și să comunice pe Telegram! 🇷🇺🇫🇷

Serviciu de mesagerie instantă și VoIP (Voce peste Protocol de Internet, telefonie IP sau telefonie Internet), Telegram este dezvoltat de Telegram Messenger LLP, companie înregistrată în Londra (Marea Britanie) și înființată de antreprenorul rus Pavel Durov.

Cităm Wikipedia: Durov are viziuni economice și politice libertariene. De asemenea, e vegetarian și e de confesiune taoistă. A publicat câteva manifesturi anarho-capitaliste, în care și-a expus idei de dezvoltare a Rusiei.

În 2014, după mai multe contre și controverse cu apropiați ai președintelui Vladimir Putin, Durov a părăsit Rusia, fără vreo dorință de a se întoarce, menționând că „la moment, țara este incompatibilă cu anterprenoriatul în IT”.

Printre numeroasele contre cu regimul de la Kremlin, Pavel Durov a refuzat în mod public să divulge serviciilor secrete rusești informații cu caracter personal despre protestatarii ucraineni și să blocheze profilul lui Aleksei Navalnîi (2014).

Fondator al VKontakte (cea mai mare rețea de socializare rusească, care „ajută oamenii să se exprime și să își găsească admiratori”) și al produsului software Telegram Messenger, Durov a fost denumit „Mark Zuckerberg al Rusiei”. El are și cetățenie franceză!

Mare amator de… deplasări de serviciu 😎 în Franța (= ❤️ = Dacian + Valerie Cioloș-Villemin), Allen Coliban a început să folosească Telegram la scurt timp după realegerea lui Emmanuel Macron ca președinte al Franței. 🐓🐓

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.