Ce îi reproșează viceprimarul Sebastian Rusu lui Coliban

Viceprimarul municipiului Brașov, liberalul Sebastian Rusu, îi reproșează, din nou, primarului Coliban faptul că își arogă merite pe care nu le are. Practic, Allen Coliban prezintă proiectele PNL Brașov ca fiind ale sale, deși nu a contribuit cu nimic la realizarea acestora.
„Domnule primar! Dezobișnuiți-vă să vă mai arogați merite pe care nu le aveți. Brașovenii trebuie să știe adevărul: nu dumneavoastră ați acordat „un ajutor de 525 de lei pentru creșă”, așa cum ați afirmat. Este fals!
Acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor educaționale prestate de o unitate de educație timpurie antepreșcolară și a indemnizației destinată pentru creșterea nepotului/ nepoților a fost inițiativa grupului de consilieri locali PNL Brașov, reprezentați de mine, în calitate de lider de grup.
Întrunit în ședință ordinară în data de 27 mai 2021, Consiliul Local al Municipiului Brașov a votat „PENTRU” proiectul nostru (HCL 274/27.05.2021).
Acesta este adevărul! Deci, ajutorul financiar a fost acordat la inițiativa PNL Brașov nu a dumneavoastră, domnule primar”, este mesajul lui Sebastian Rusu pentru colegul din administrația Brașovului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.