3 handbaliste de la CSM Corona Brașov participă la Trofeul Carpați

Trei handbaliste de la CSM Corona Brașov au fost convocate la lotul național de tineret, pentru cantonament și meciurile din Trofeul Carpați, cu Franța, Danemarca și Cehia.

Raluca Rădoi (portar), Bianca Voica (pivot, foto stânga) și Gabriela Dumitrașcu (extremă stânga, foto dreapta) vor participa, începând cu 25 februarie, la cantonamentul organizat de Federația Română de Handbal la Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele Coronei sunt obișnuite deja, prin numeroasele participări la acțiunile echipei naționale, cu atmosfera de la lotul național de tineret.

Acțiunea de pregătire centralizată de la Râmnicu Vâlcea se desfășoară în vederea meciurilor din Trofeul Carpați, competiție care va avea loc între 3 și 6 martie, în aceeași localitate.

România va înfrunta echipele Franței, Danemarcei și Cehiei în turneul care se va desfășura la începutul lunii martie.

Trofeul Carpați pentru Junioare se desfășoară tot la Vâlcea, în același interval de timp cu Trofeul Carpați pentru Tineret. Echipa de junioare va înfrunta echipele Norvegiei, Ungariei și Cehiei.

Antrenorul al lotului de tineret este Horațiu Pașca, antrenorul secund este Mihaela Evi, iar antrenor cu portarii este Mihaela Ciobanu. (sursa: comunicat CSM Corona Brașov)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.