Încă un episod imobiliar la STRICT SECRET născocit de primarul Coliban

Mâine, de la ora 12, primarul Allen Coliban a convocat o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local Brașov. Ședință care are un singur punct pe ordinea de zi, despre care viceprimarul Brașovului, liberalul Sebastian Rusu a scris pe pagina sa de social medial.

„Încă un proiect, în care primarul, în calitate de inițiator, încalcă principiul transparenței, un proiect căruia îi lipsesc documentele necesare pentru a fi supus dezbaterii! Joi, 23 decembrie, de la ora 12, primarul Coliban a convocat o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local Brașov.

Apare un singur punct pe ordinea de zi: proiectul de hotărâre, inițiat de primar, privind aprobarea formulării ofertei, respectiv a achiziţionării în caz de acceptare, a imobilelor proprietatea CET Braşov SA, societate aflată în procedură de faliment. Cumpărător (teoretic), ca și în cazul terenului de la Bod: Municipiul Brașov.

De 5 zile s-a aflat de această ședință extraordinară, mai precis de vineri, 17 decembrie, de la ultima ședință ordinară a CL Brașov. De atunci până azi, 21 decembrie 2021 la ora 15, nu am primit nicio informație, niciun document legat de fundamentarea acestui proiect de HCL.

Cum să luăm o decizie corectă, responsabilă, în cunoștință de cauză, dacă nu știm despre ce e vorba? Cum se angajăm UAT Brașov într-un proiect despre care nu știm absolut nimic?

Din nou, primarul Coliban dă dovadă de lipsă de transparență, de imaturitate politică, de incapacitate de comunicare și, până la urmă, de lipsă de respect față de brașoveni și de reprezentanții acestora, adică față de noi, consilierii locali”, este mesajul lansat de Sebastian Rusu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.