„Organigrama” dă roade la Bacău. Primăria Bacău, transformată în cuib USR. Și Primăria Brașov vine tare din urmă

Sub titlul „Angajări cu carnet de partid la Bacău. Primăria municipiului, transformată în cuib USR”, Evenimentul Zilei trăgea un semnal de alarmă, zilele trecute.

„Primarul USR al municipiului Bacău, Lucian Viziteu, este acuzat că organizează concursuri pentru angajarea colegilor de partid. Primăria Bacău a organizat mai multe concursuri pentru posturile vacante, dar și pentru unele nou create în organigrama propusă de primar.

O parte dintre cei angajați pe aceste locuri sunt membri ai USR Bacău, partid pe care îl conduce chiar primarul Lucian Viziteu. Conform presei locale, aceste angajări ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea și transparența concursurilor”, scrie EvZ.

Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu este primar al Bacăului din partea USR. Numele lui de cod: „Vizetă”. (sursa foto: Deșteptarea)

Vă sună cunoscut? Cum să nu!? Rețeta useristă, strategic intitulată „Organigrama”, aplicabilă în toate unitățile, pardon, filialele USRLPLUS din România unde gașca lui Cioloș e la putere, a fost forțată de mai multe ori de primarul Coliban și tovarășii săi în Consiliul Local Brașov. Fără sorți de reușită, prea mari.

Însă, și la Brașov sunt de notorietate câteva subiecte:

1. Plângere penală împotriva lui Allen Coliban, primarul Brașovului. E acuzat că și-a falsificat CV-ul;

2. Penala lui Coliban a ajuns city manager al Brașovului;

3. Agenția Metropolitană Brașov în administrația Coliban, birou de „resurse umane” al USR-PLUS.

4. Aproape 20 de oameni aduși de primarul Coliban la Primăria Brașov în doar 6 luni.

5. Marea minciună a lui Coliban: depolitizarea sportului. (sursa foto: Allen Coliban – captură YouTube)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.