Caracterizarea primarului Coliban: un om individualist, egoist și orgolios, înconjurat de oameni fără Dumnezeu

Femeie de afaceri și militantă civică recunoscută printre brașoveni, Melinda Țuțuianu, vechea sa aliată în lupta pentru dărâmarea fostului primar Scripcaru, nu-l iartă pe actualul edil al Brașovului, Allen Coliban, într-o postare publicată în cursul dimineții de azi, pe contul său personal (pe contul doamnei).

„Dom’ Primar Allen Coliban.
În campania electorală, v-am rugat ca în cazul în care o să ajungeți primar să faceți 3 lucruri. Sunt convinsă că aveți o memorie debordantă și nu ați uitat.
1. Să fiți cinstit și să nu preluați mojiciile pe care brașovenii le-au acceptat timp de 16 ani, iar blaturile de sub masă să înceteze.
2. Să redați brașovenilor brandul FC Brașov.
3. Să acordați facilități fiscale pensionarilor și GRATUITATE pe mijloacele de transport RATBV (la pensionarii cu o pensie sub 3.000 ron).

Din nefericire, după un an de mandat nu am văzut decât promisiuni, profeții false și 0 realizări. Vă lăudați cu diplome fără valoare pentru cel mai bun eveniment. Vă lăudați cu „construim a doua grădiniță” și asta din moment ce nu ați construit-o nici pe prima. Ați stat un an de zile cu bani primiți de la Guvern, dar nu ați făcut nimic cu ei… și lista poate continua până mâine.

Mai nou, vă lăudați cu zeci de autobuze. Unele electrice, altele hybride. Dar cum facem cu pensionarii noștri, care nu doar că abia își drămuiesc bănuții pentru medicamente, ba mai mult, dupa 30-40 de ani în care au plătit taxe și impozite, azi, primarul Brașovului nici măcar nu îi bagă în seamă. Nu le răspunde la cereri, nu îi primește în audiență, nu li se adresează în niciun fel (ei nu au Facebook).

Păi ce facem dom’ primar? Ne mai ținem de cuvânt?
La un moment dat, atunci cand ați mințit în CV cu „absolvirea” v-ați victimizat spunând că din cauza bunicii dumneavoastră ați fost nevoit să renunțați la cursuri, deoarece dânsa era bolnavă și avea nevoie de ajutor.
Să înțeleg că pentru dumneavoastră doar partidul și familia dumneavoastră contează?!

Din păcate, am realizat prea târziu că sunteți un om individualist, egoist, orgolios și din momentul în care v-ați văzut în jilțul poleit cu aur, nu v-a mai pasat. Mi-am dat seama că sunteți o grupare de oameni fără Dumnezeu atunci când un prieten foarte drag, care v-a fost alături și a contribuit cu toată forța ca dumneavoastră să fiți unde sunteți, a suferit o operație pe creier chiar la 3 zile după alegeri. Știați de situație. Nici măcar un telefon nu ați dat să întrebați de starea lui de sănătăte.
Asta sunteți! Atâta puteți!

Azi, vă cer din nou GRATUITATE LA RATBV PENTRU PENSIONARII DIN BRAȘOV CARE AU O PENSIE SUB 3000 Ron!”, a transmis Melinda Țuțuianu (foto, prima din stânga). (sursa foto: Melinda Țuțuianu)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.