Penalii de la USR au statut mai special? USR = o fumigenă politică ieftină

Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale Brașov a Partidului Social Democrat, nu ratează ocazia să se ia din nou de primarul Coliban, după scandalul „Like-uri pentru Allen Coliban pe bani publici”, despre care am scris și noi. Ce spune pesedistul despre afacerea internă Coliban-USR pe banii brașovenilor aflăm (și) de pe ȘtiriPeSurse.

„Din păcate, brașovenii s-au lămurit în ceea ce privește corectitudinea celor de la USR. Cireașa de pe tort a administrației USR-iste o reprezintă numirea unei condamnate penal în funcția de city manager. Oare penalii de la USR sunt mai speciali decât penalii de la alte partide? Inițiativa „Fără Penali în Funcții Publice!” pe care a fost construită campania electorală a celor din USR reprezintă doar o fumigenă politică ieftină.

Zero transparență și comunicare, contracte oferite clientelei de partid de la USR, penali în funcții publice și multe cartoane cu minciuni pe Facebook, acesta este tabloul administrației locale conduse de primarul Allen Coliban. Poate că brașovenii ar trebui să-l „exmatriculeze” de la Primăria Brașov!” a concluzionat Lucian Pătrașcu. (sursa foto: Lucian Pătrașcu/ Facebook)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.