Cum useriștii își dau bani între ei: de la primarul Coliban pentru consilierul județean Silviu Ivan Nunvailer și soție

DEZASTRUL USR: Coliban își întreține imaginea din banii brașovenilor!

Transparență, chibzuința banului public, depolitizarea instituțiilor, profesionalism – sunt doar câteva din mult trâmbițatele și mincinoasele principii și promisiuni ale reprezentanților USR (aici intră și PLUS-ul absorbit sub aceeași umbrelă a „sandalagiilor” – dixit Cornel Tăbăcaru), care imediat după ajungerea aceștiora la ciolan s-au dovedit a fi doar praf în ochii fraierilor.

Cum se cumpără Like-uri pe Facebook

Primarul de Brașov Allen Coliban este printre fruntași, presa locală taxându-l pe practicantul de curling de fiecare dată l-a prins cu mâța-n sac. Mincionsul fără facultate absolvită are o mare slăbiciune, ba chiar viciu, s-ar zice, pentru contractele cu atribuire directă, fără filtrul transparenței și al licitațiilor publice.

Ultimul exemplu, dezvăluit de Brașov Metropolitan: 21.420 lei direcționați către firma SC NVLR WEB STUDIO SR al cărei reprezentant legal e soția colegului de la USR, Silviu Ivan Nunvailer, pentru servicii de publicitate în social media prestate într-o lună de zile. Care Silviulică (asociat în firma respectivă) e desemnat de doamna din dotare să presteze o oră pe zi, culmea, chiar la Primăria condusă de „toarș’” Coliban.

Bravos, usereilor, chiar prosteală pe față, în halul ăsta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.