Servicii publice în Poiana Brașov, prestate pentru brașoveni și turiști

sursa foto: Serviciul Public Local Salvamont Brașov.

Serviciul Public Local Salvamont Brașov este singura structură abilitată să întreprindă acțiuni de salvare și căutare montană în Masivul Postăvarul. Aria de competență și responsabilitate a salvamontiștilor brașoveni este următoare:
– Muntele Tâmpa;
– Masivul Postăvarul;
– Pietrele lui Solomon;
– Vanga Mare;
– Zonele turistice de pe raza Municipiului Brașov.

Pentru urgențe, apelați serviciul Salvamont la: 112 sau 0725.826.668.

Serviciul Public Local Salvamont, Agrement și Parking (SPLSAP) e organizat şi funcționează ca serviciu public de interes local cu personalitate juridică, sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Brașov, în baza HG nr. 77/2003 privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea accidentelor montane şi organizarea activității de salvare în munți, a Legii nr. 229/2003, a HCL nr. 70/2016, republicată privind înființarea Serviciului Public Local Salvamont, Agrement și Parking (SPLSAP) şi a prevederilor Regulament de Organizare și Funcționare.

Ce face SPLSAP?
1. Coordonează activitatea de prevenire a accidentelor montane și de salvare în munți a persoanelor accidentate; 2. Asigură activitatea de amenajare, întreținere și reabilitare a traseelor montane, administrarea centrelor de agrement și promovare turistică și a parcării publice din Poiana Brașov (Poiana Mică).

Date de contact
Centrul de Agrement și Divertisment: 0746.288.711, agrement@salvamontbrasov.ro;
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică: 0268.327.298, cnipt@salvamontbrasov.ro;
Compartimentul Administrare Parcare Publică Poiana Mică: 0747.193.277, parcarepoianamica@salvamontbrasov.ro, tehnic@salvamontbrasov.ro. (sursa: BrasovCity.Ro)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.