Melinda Țuțuianu îl altoiește pe Coliban pe unde-l prinde

I-a făcut dosar penal fostului edil George Scripcaru (celebrul scandal cu „televizoarele” din mijloacele de transport în comun RAT BV), l-a susținut pe Allen Coliban în campania electorală (cu vorba, cu fapta, cu „cașcaval”), iar după înscăunarea ăstuia (2020 toamna), când și-a dat seama că am luat țeapă (s-a prins repede, nu-i fraieră!), hop s-a pus din nou pe treabă. Și tot îi dă în gură pe unde-l prinde, cum îl prinde.
Nu putea să rateze ocazia după ce tăntălăul de primar și-a mai luat-o o dată, în… „de îndata” de ieri dimineață, cea cu „Fabrica gratis” de la Bod. Ce vrăjeală, ce tupeu pe băiatul lu’ tanti Clem de la Hărman, surioara doamnei arhitect Cristina.

Pac, primul ghiont. „Proiectul FABRICA GRATIS respins din cauza lipsei de transparență și incertitudinii din punct de vedere juridic! Așa se întâmplă atunci când ai impresia că ești singurul deștept și îți jignești colegii”, a postat pe „Feisbuc” doamna Melinda.

Azi, după ce pe primar l-a „mâncat” și s-a dat cocoș, i-au mai venit trei ghionturi. „Brașovul a pierdut o oportunitate istorică pentru a crea locuri de muncă bine plătite”, s-a smiorcăit „Alinuța” („nume de cod” dat de suporterii de la fotbal, foștii săi „tovarăși arme”, pardon, de campanie electorală).

„Trei întrebări la care așteptăm răspuns domnule primar:
1. De unde știați că ar fi fost locuri de muncă bine plătite?
2. Cine era investitorul care urma să primească acel teren? Dat fiind faptul că știați că vor fi locuri de muncă bine platite.
3. Dacă ați avut acești bani din partea guvernului chiar de la începutul anului, de ce doar în ultimul ceas v-ați apucat să investiți și asta cu multe ascunzișuri?”, l-a altoit Melinda Țuțuianu, tot via Fb.
Brașovenii așteaptă răspunsurile, domnule primar! (sursa foto: Europa FM)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.